KERAMIKA

Keramika Azulev


Azulev je Španski proizvođač keramičkih pločica osnovan još 1940. godine odlikuje se svojim dizajnom i kvalitetom koji je prisutan i na našem tržištu. Ostajući pri svojim najosnovnijim principima i ne menjajući ih godinama učinili su da ova kompanija postane jedan od svetskih giganta u proizvodnji pločica, držeći se svog dizajna i postavljajući standarde svojim kvalitetom.

Za vise informacija posetite: www.azulevgrupo.com

Keramika Dune

Proizvodi mozaike od stakla ili kvarca ,granita,kao i drugih materijala. Poštujući kanone ustanovljene umetničkim tradicijama, trudi se da prati evoluciju tržišta. Istražujući prošlost, otkriva razne umetničke tehnike u proizvodnji stakla i istražuje mogućnost njihove primene. Kombinacije materijala, korišćene u originalnim dekorativnim interpretacijama, kao i modularnost velikog broja različitih formata.

Za vise informacija posetite: www.dune.es

Keramika Porcelanite


Keramika porcelanite je poznati brend koji dolazi iz Španije, zemlje koja je karakteristična za kvalitet u izradi pločica. Klasična i lepa keramika koja ujedinjuje tradiciju i savremenost … veličanstvenost keramike prepliće sa našim novim Neo dizajnom.

Za vise informacija posetite: www.porcelanite.es

Keramika Castelvetro


Keramika Castelvetro Od 1971, Castelvetro bavi se proizvodnjom keramičkih pločica, gde je fokus je uvek bio na estetici i dizajnu, pored toga, u toku istraživanja konstantno poboljšavamo kvalitet naših proizvoda. Firma snagu zasniva se na upotrebi avangardne tehnologije i u cilju zadovoljavanja potreba klijenata.To je ono što svet Castelvetro keramičkih pločica razlikuje od drugih. Za vise informacija posetite sajt proizvodjača.

Za vise informacija posetite: www.castelvetro.it

Keramika Atlas Concorde


ATLAS CONCORDE je osnovan 1969.godine. Smatra se jednim od najvećih italijanskih proizvođača keramike. Odlikuje ga kvalitet i moderan, prilagođen dizajn koji zadovoljava sve želje i potrebe kupaca. Proizvodi celu paletu pločica, od tehničkih serija, preko porcelana i keramičkih pločica do različitih vrsta mozaika.

Za vise informacija posetite: www.atlasconcorde.it

Keramika Newker

Newker Keramika je stvorena sa jasnom orijentacijom za korisničke i njihovu satisfakciju . Mi smo mlada , dinamična firma sa kapacitetima prilagodjavanja potrebama naših kupaca .

Za vise informacija posetite sajt proizvodjača.

Za vise informacija posetite: www.newker.com

Keramika Sanchis


Keramika sanchis je poznati brend koji dolazi iz Španije, zemlje koja je karakteristična za kvalitet u izradi pločica. Klasična i lepa keramika koja ujedinjuje tradiciju i savremenost … veličanstvenost keramike prepliće sa našim novim Neo dizajnom.

Za vise informacija posetite: www.sanchis.com

TUŠ KABINE

Tuš kabine Kolpa

Kompanija Kolpa San osnovana je 1976 godine u Sloveniji. Do današnjih dana Kolpa je ostala vodeći proizvodjač opreme za kupatila u zemljama srednje i jugoistočne Evrope. U ponudi su kade različitih dimenzija i oblika – kao i hidromasažne kade.

Ponuda obuhvata i vrata za klasične kade kao i tuš pregrade.

Za vise informacija posetite: www.kolpasan.rs

 

 

Huppe

Grohe AG je Evropa najveći i vodeći svetski proizvođač Single – brend i snabdevač sanitarne armature .

Svima nama treba mesto gde mozemo da napunimo baterije. Mi volimo da uzivamo u društvu drugih ljudskih bića , ali ponekad moramo imati mesto za sebe . Mesto gde možemo jednostavno opustiti naše telo , a duša se revitalizovati pod tušem i dozvoliti naš umu da pobegne iz okvira svakodnevnog života.

Za vise informacija posetite: www2.hueppe.com

 

SLAVINE

Slavine Grohe

 

Grohe AG je Evropa najveći i vodeći svetski proizvođač Single – brend i snabdevač sanitarne armature .

Kvalitet , tehnologija , dizajn i održivost . Vrednosti koje ilustruju našu posvećenost stvaranju izuzetnog iskustva. Postavili smo naše standarde izuzetno visoko kako bi se osiguralo da svaki put kada uključite GROHE slavinu ili tuš možete osetiti razliku.

Za vise informacija posetite: www.grohe.com

KUPATILSKI NAMEŠTAJ

Kolpa San

Kompanija Kolpa San osnovana je 1976 godine u Sloveniji. Do današnjih dana Kolpa je ostala vodeći proizvodjač opreme za kupatila u zemljama srednje i jugoistočne Evrope. U ponudi su kade različitih dimenzija i oblika – kao i hidromasažne kade.

www.kolpa.si

www.kolpasan.rs

 

 

Pino Art

Pino Art d.o.o se bavi proizvodnjom kupatilskog nameštaja. Preduzeće je osnovano 1998 godine pod imenom ZTR Drvo-Stil i za kratko vreme je uspelo da izraste u firmu sa prepoznatljivim imenom, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu. Naš proizvodni program je visokog kvaliteta, standardnih dimenzija,unikatnog dizajna sa stalnim proširenjem palete proizvoda, kako bi zadovoljili svaki ukus svojih kupaca.

www.pinoart.rs